Voor overige zonwering en raambekleding kijk op flexsun.nl

 
  • Markiezen Holland, uw markiezen topper!
  • Op zoek naar een nieuwe markies? Markiezen Holland heeft een zeer uitgebreid assortiment voor u.
  • Onze markiezen zijn verkrijgbaar in talloze maten en kleuren.
  • Markiezen hebben een luxe en nostalgische uitstraling, geschikt voor elke gevel.
  • Interesse in een markies? Bel 0172 - 820069
  • Een nieuwe markies? Markiezentopper Markiezen Holland heeft de ruimste keuze!
  • Markiezen Holland in Noorden heeft voor ieder wat wils, ook als u uw doek wilt vervangen van uw huid
  • U krijgt maar liefst 5% korting bij de aankoop van 4 markiezen of meer bij Markiezen Holland.
  • Markiezen zijn er in diverse materialen zoals grenen, hardhout en aluminium.
 

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website van Markiezen Holland de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Markiezen Holland is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Markiezen Holland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/ of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Markiezen Holland is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/ gelinkt van of naar deze site.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Markiezen Holland, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Markiezen Holland is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@markiezenholland.nl.
Markiezen Holland
Beau Rivage II - 65
2435 NJ Zevenhoven
06 - 46438598